05.02.2024
Телеканал NTD

У Венесуелі почався різдвяний сезон на два місяці раніше, ніж зазвичай

У Венесуелі почався різдвяний сезон на два місяці раніше, ніж зазвичай

Вулиці венесуельської столиці засяяли святковими вогнями. Усюди гірлянди й сяйні інсталяції. У Каракасі та в усій..

Дата завантаження: 2024-10-05

video

Вулиці венесуельської столиці засяяли святковими вогнями. Усюди гірлянди й сяйні інсталяції. У Каракасі та в усій Венесуелі почався різдвяний сезон.

[мешканець Каракаса]:

«Це дуже гарно. Вулиця прикрашена, зелена трава. Ми бачимо, що вкладено багато сил, щоб почати святкувати Різдво на два місяці раніше».

[мешканка Каракаса]:

«Венесуельці відомі тим, що завжди радіють життю. Тому ми раді, якщо святкування Різдва починається раніше».

Місяць тому президент Венесуели оголосив, що різдвяний сезон у країні почнеться в жовтні. Пояснив це тим, що люди мають право влаштовувати свята, коли хочуть.

Утім, Ніколас Мадуро застосовує таку стратегію вже не вперше. Останніми роками політична напруженість у країні лише зростає. А недавні непрозорі вибори президента ще більше ускладнили ситуацію. Попри це, люди однаково радіють блискучим вогням та різдвяним ялинкам.

[мешканець Каракаса]:

«Це дуже гарно й дає привід очистити свої думки та перемикнутися на щось інше. Це допомагає нам відволіктися від усього, що сталося протягом останніх трьох місяців. Тож це чудово і, у певному сенсі, надихає».

Офіційно святковий сезон у Венесуелі триватиме з 1 жовтня по 15 січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Венесуелі почався різдвяний сезон на два місяці раніше, ніж зазвичайДвоє австралійців створили вулики, які дають змогу отримувати більше медуЄгиптянин захопився розведенням цінних порід курей і перетворив це на бізнесБіля італійського острова Лампедуза врятували 110 нелегалів та знайшли одного загиблого«Хто не зрадіє такій новині?»: принцеса Кейт завершила хімієтерапіюПрем’єр Гаїті відвідав найбільшу лікарню Порт-о-Пренса, яку відбили в бандитівВенесуелка започаткувала фонд, щоб рятувати дітей від голодуНова Зеландія майже потроїла податок на іноземних туристівБарселона змінить статус 10 000 квартир для короткострокової орендиБджоли жалять лісорубів, охороняючи мангрові ліси Кенії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: