05.07.2024
Телеканал NTD

Рекордні зливи в Японії: щонайменше сім загиблих

Рекордні зливи в Японії: щонайменше сім загиблих

Рекордні зливи накрили японський півострів Ното. Місцеві медіа повідомляють про щонайменше сімох загиблих. Ще двох уважають..

Дата завантаження: 2024-10-05

video

Рекордні зливи накрили японський півострів Ното. Місцеві медіа повідомляють про щонайменше сімох загиблих. Ще двох уважають зниклими безвісти.

У суботу вранці у місті Вадзіма за годину випав рекордний 121 міліметр дощу. У сусідньому Судзу — 85 міліметрів, що теж стало місцевим рекордом.

[місцевий житель]:

«Вода прийшла вчора й залилася в будинок через ці вентиляційні отвори».

Водночас Ното досі не відновився після землетрусу магнітудою 7,6, який стався першого дня нового року. Тоді в Судзу, Вадзімі та прилеглих районах загинуло понад 300 осіб.

Серед загиблих через нинішні зливи — чоловік, який працював на реконструкції після землетрусу.

На допомогу місцевим рятувальникам і пожежникам влада Японії відправила військовиків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рекордні зливи в Японії: щонайменше сім загиблихВибух у Тель-Авіві: як дрон подолав систему повітряного захисту Ізраїлю«Дуже емоційно»: глядачі описують церемонію відкриття Паралімпіади в ПарижіТри концерти Тейлор Свіфт у Відні скасували через загрозу терактуБолівійський марш: прихильники Моралеса наразилися на опірЩе чотири тіла витягли з затонулої яхти техномагната Майка ЛінчаКраїни ЄС проголосують за мито на китайські електромобіліВООЗ: у Судані спалахнула епідемія холери2 мільйони осіб постраждали в Бангладеш через розлив БрахмапутриІзраїльські військовики врятували ще одного заручника ХАМАСу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: