16.09.2024
Телеканал NTD

Aston Martin показав свій найшвидший серійний автомобіль

Aston Martin показав свій найшвидший серійний автомобіль

Новий Aston Martin Vanquish дебютує у Венеції. Це найшвидше й найпотужніше серійне авто британського бренду та..

Дата завантаження: 2024-09-16

video

Новий Aston Martin Vanquish дебютує у Венеції. Це найшвидше й найпотужніше серійне авто британського бренду та його флагман. Двомісний гіперкар має бензиновий силовий агрегат. Не буде ні гібридів, ні електричних версій. Назва моделі означає «перемагати».

[Марко Маттіаччі, працівник компанії Aston Martin]:

«Це найвизначніший автомобіль у нашій лінійці. Це абсолютно новий флагман з 12-циліндровим двигуном потужністю 830 кінських сил, двомісний та з дивовижним, фантастичним дизайном».

Об’єм бітурбомотора — 5,2 літра. До сотні авто розганяється за 3,3 секунди. Максимальна швидкість — 345 кілометрів за годину. Випускатимуть менш як тисячу одиниць на рік.

[Тім Поллард, працівник автомобільного журналу]:

«Це дуже швидкий автомобіль. Нині це вершина інженерної думки Aston Martin».

На думку експертів, шанувальників потужних бензинових гіперкарів Vanquish вельми зацікавить. До того ж у британців модель з такою назвою асоціюється з Джеймсом Бондом. На Vanquish першого покоління їздив агент 007 у фільмі «Помри, але не зараз».

[Тім Поллард, працівник автомобільного журналу]:

«Це авто має абсолютно бензиновий двигун з 12-ма циліндрами. Це свого роду святкування потужності бензинових агрегатів. Як довго компанія зможе робити такі? Я не знаю. Але поки що це відбувається, і люди цього вимагатимуть. Це справжній старий добрий Aston Martin».

Стартова ціна — 350 000 фунтів стерлінгів, це майже 461 000 доларів США. Випускати суперкар почнуть уже наприкінці року.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: