16.09.2024
Телеканал NTD

Гантер Байден визнав себе винним у справі про ухиляння від сплати податків

Гантер Байден визнав себе винним у справі про ухиляння від сплати податків

Гантер Байден, син президента США Джо Байдена, визнав себе винним в ухилянні від сплати податків у..

Дата завантаження: 2024-09-16

video

Гантер Байден, син президента США Джо Байдена, визнав себе винним в ухилянні від сплати податків у межах висунутих йому федеральних звинувачень.

Цей несподіваний крок дасть йому змогу уникнути потенційно незручного судового розгляду за кілька тижнів до президентських виборів у США. Однак тепер йому загрожує тривалий термін ув’язнення.

Байден мав постати перед федеральним судом Лос-Анджелеса за те, що не сплатив мільйон 400 тисяч доларів податків у період, коли він витрачав величезні суми на наркотики, повій та предмети розкоші.

Натомість Гантер Байден визнав себе винним за всіма дев’ятьма пунктами, які йому було висунуто.

Тепер замість розгляду суд просто ухвалить вирок.

Після того, як Байден залишив будівлю суду зі своєю дружиною Меліссою, його адвокат звернувся до медіа, розповівши про минулі труднощі 54-річного сина президента.

[Аббе Ловелл, адвокат Гантера Байдена]:

«Йому висунули кримінальні звинувачення за проблеми, які були в період його великої залежності від наркотиків та алкоголю. Але він виправив це, повністю виплативши прострочені податки з відсотками та штрафами».

Суддя Марк Скарсі повідомив Байдену, що тому загрожує до 17 років в’язниці та до 450 000 доларів штрафу. Вирок планують оголосити 16 грудня.

Зазначимо, що зазвичай обвинувачені в США погоджуються визнати свою провину в разі домовленості з прокурором. Це передбачає зняття деяких звинувачень або пом’якшення покарання. Але в цьому випадку, як повідомляють, таких угод не було.

Нагадаємо, у червні Гантера Байдена визнали винним у тому, що він приховав свою залежність від наркотиків, коли купував зброю у 2018 році. Як наслідок, він став першим засудженим сином президента США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гантер Байден визнав себе винним у справі про ухиляння від сплати податківДосягнувши Місяця, Індія звертає свій погляд на Сонце2 мільйони осіб постраждали в Бангладеш через розлив БрахмапутриНімеччина повертає прикордонний контроль на всіх сухопутних кордонахПожежники борються з лісовими пожежами на південному заході ТуреччиниЗасновника месенджера Telegram тримають під вартою у ФранціїНімеччина обіцяє висилати мігрантів, які підтримують тероризм у мережіІзраїль і ХАМАС локально припинять вогонь, щоб дітям зробили щепленняСпецпрокурор Джек Сміт знову висунув звинувачення проти ТрампаВибух у Тель-Авіві: як дрон подолав систему повітряного захисту Ізраїлю

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: