20.03.2024
Телеканал NTD

Покататися на гойдалці на висоті 120 метрів можна в Берліні

Покататися на гойдалці на висоті 120 метрів можна в Берліні

Пристебніться, вдихніть і вирушайте в політ над Берліном. На даху одного з готелів у центрі міста..

Дата завантаження: 2024-09-20

video

Пристебніться, вдихніть і вирушайте в політ над Берліном.

На даху одного з готелів у центрі міста тепер можна полоскотати собі нерви. Сидячи на цій гойдалці, опиняєшся за 120 метрів від землі. Її називають найвищою в Європі. Під ногами видно площу Александер плац, а довкола — захопливий краєвид на місто.

Навряд чи це можна порівняти з оглядовим майданчиком, адже долоні сухими точно не залишаться.

[Бригіт Борек, відвідувачка]:

«Чистий адреналін! Спочатку я трохи тремтіла, але це було справді чудово. Відчуття повної свободи, а ще краєвид просто неймовірний! Я рекомендувала б це всім».

[Ангела Зеланд, відвідувачка]:

«Я дуже й дуже нервувалася, хоча я зовсім не боюся висоти. Але мої руки спітніли, коли я трималася за метал. Це було справді приголомшливе відчуття — злітати над землею».

Причому всіх відвідувачів за їх бажанням пристібають додатковими ременями до гойдалок, а також розгойдують з бажаною швидкістю.

Цей чоловік висоти боїться, тож дуже хвилювався й мало не передумав.

[Карстен Шульце, відвідувач]:

«Я мало не заволав, але ніхто інший не закричав, тож я теж не став. Смішно, але це був досвід, який буває раз у житті. Справді чудово».

Ліфт готелю підіймається на 35 поверх. Там гості потрапляють до панорамного бару, звідки можна вийти на майданчик із гойдалкою.

Працівники атракціону кажуть, що люди приходять різні. Деякі не бояться висоти, але коли підходять до краю, відступаються. Є ті, хто вже приходить дуже наляканим, але в процесі дістає велику втіху.

А коштує таке задоволення — 24 євро.
Коротке посилання на цю сторінку:

Покататися на гойдалці на висоті 120 метрів можна в БерлініБерлінський палац повністю відбудували до 35-ї річниці падіння Берлінського муруМати стала натхненням для дизайнера Бори Аксу на Тижні моди в ЛондоніЯк в Іраку дітей відволікають від соцмереж гончарствомМелодії «Морського органа» допомагають заспокоїтися мешканцям та гостям хорватського містаПарк розваг у Дубаї пропонує поринути у світ світла та барвСекрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищемВ Іспанії відроджують дзвонарствоКартину Тіціана, яку викрадали двічі, виставляють на торги в ЛондоніComic-Con у Сан-Дієго повернувся після пандемії та страйку в Голлівуді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: