20.02.2024
Телеканал NTD

Колекцію розкішного весільного вбрання показали на Тижні моди в Індії

Колекцію розкішного весільного вбрання показали на Тижні моди в Індії

Показ розкішного весільного одягу став окрасою Тижня моди в Індії. Колекцію створили дизайнери Абу Джані та..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Показ розкішного весільного одягу став окрасою Тижня моди в Індії. Колекцію створили дизайнери Абу Джані та Сандіп Кхосла. Разом із моделями на подіум вийшли боллівудські актори – Таха Шах та Ваміка Габбі.

На показі продемонстрували різне вбрання: і традиційні туніки, і вишиті ленги. Дизайнери використали багато тканин із принтами, бісером та паєтками.

Ця колекція вийшла під новим брендом Asal and Mard.

[Сандіп Кхосла, модельєр]:

«Зараз стартує наш молодий бренд Asal and Mard. Отже, усе проходить фантастично, бо це найліпше місце для демонстрації та старту бренду».

Актор Таха Шах пройшовся подіумом у довгій куртці з шовку оливкового кольору та розкльошених штанах з парчі. Образ доповнили прикраси у вигляді птахів, інкрустованих стразами, намисто з кількох ниток та великий перстень.

[Таха Шах, актор]:

«Вбрання цих дизайнерів завжди унікальні. Вони завжди чимось виділяються й стають окрасою свята. Тому я дуже схвильований і щасливий. Для мене просто щастя працювати з ними».

Для Ваміки Габбі цей показ дебютний. Наприкінці шоу вона вийшла в образі нареченої у червоній із золотим лензі та короткій блузі, інкрустованій кристалами. Таха Шах змінив наряд на білий із золотим, прикрашений дорогою вишивкою зардозі.

У своїй колекції дизайнери прагнули створити гармонійне поєднання традицій та сучасної вишуканості.
Коротке посилання на цю сторінку:

Колекцію розкішного весільного вбрання показали на Тижні моди в ІндіїЯк кочували стародавні киргизи, показали на фестиваліБразилець зібрав колекцію з 6101 футболки футболістівБерлінський палац повністю відбудували до 35-ї річниці падіння Берлінського муруМодний скафандр: Pierre Cardin розробив прототип для астронавтів ЄКАНесподіваний скарб: мармурову статую знайшли в давньоримській каналізації в БолгаріїПарк розваг у Дубаї пропонує поринути у світ світла та барвЯк шовк тутової гусені перетворюють на килими в дельті НілуСтепи, верблюди та ночівля в юрті: чим західних туристів приваблюють до МонголіїКоролівські сукні та лист Рінго Старра: стартують аукціонні «Класичні тижні»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: