20.05.2024
Телеканал NTD

Comic-Con у Сан-Дієго повернувся після пандемії та страйку в Голлівуді

Comic-Con у Сан-Дієго повернувся після пандемії та страйку в Голлівуді

Після двох років пандемії та року страйків у Голлівуді, фестиваль Comic-Con повернувся до Сан-Дієго. Гостям знову..

Дата завантаження: 2024-09-20

video

Після двох років пандемії та року страйків у Голлівуді, фестиваль Comic-Con повернувся до Сан-Дієго. Гостям знову доступний зал, де збираються зірки шоубізнесу та кінематографісти, щоб обговорити нинішні чи майбутні проєкти.

[Паола Герреро, гостя фестивалю]:

«Я дуже щаслива, бо Hall H знову відкрито, виставки повернулися. Тож цьогоріч усе чудово. Сподіваюся побачити якусь знаменитість».

Comic-Con — це багатожанровий фестиваль індустрії розваг та коміксів. Усе починалося в 70-му році, як невеликий захід. Тепер він розрісся до величезних масштабів і триває чотири дні. Тут показують фільми, телесеріали, аніме, відеоігри та багато іншого.

[Сінді Гамільтон, гостя фестивалю]:

«Зали переповнені, і люди схвильовані. Видно, що всі щосили стараються. Ми всі так чи інакше пов’язані. Це надихає».

Такі фестивалі відбуваються в різних містах у всьому світі, але захід у Сан-Дієго — наймасштабніший. Щороку його відвідує близько 130 000 осіб.

[Дерек Шеклтон, гість фестивалю]:

«Цим Сан-Дієго відрізняється від багатьох фестивалів. Місто охоплене всім цим, воно повністю змінюється. Ми їздимо на безліч фестивалів до багатьох міст, і всі вони чудові. Але жодне місто не відгукується на фестиваль так, як Сан-Дієго. І це лише один із багатьох плюсів. Насправді це тиждень веселощів і радощів».

Comic-Con — це ще можливість для косплеєрів показати свої костюми. Багато хто створює їх сам, іноді витрачаючи на підготування по кілька місяців.

[Торі Свенсон, гостя фестивалю]:

«Насправді я постаралася прискоритися. Це забрало лише місяць — приблизно 90 годин роботи. Мені довелося багато шліфувати та фарбувати».

Під час фестивалю можна придбати колекційні іграшки та комп’ютерні ігри, а також інші тематичні товари. Також для гостей передбачено подарунки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Comic-Con у Сан-Дієго повернувся після пандемії та страйку в ГоллівудіЗолотий призер конкурсу NTD з бойових мистецтв поділився своїми секретамиДитинча рідкісного деревного кенгуру дебютує в зоопарку в Нью-Йорку65 років: еволюція БарбіСтрибки з висоти: у Мостарі святкують 20-річчя відновлення Старого мостуНесподіваний скарб: мармурову статую знайшли в давньоримській каналізації в БолгаріїЗнаку Hollywood виповнюється 101 рік: з чого все почалосяВпливовій жінці-вікінгу присвятили виставку в ДаніїВисокі жінки Австралії об’єднуються, щоб стати впевненішими в собіПухнасті гості: на виставку до Шанхайського музею впустили кішок

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: