08.03.2024
Телеканал NTD

Пожежа в торговому центрі в Китаї — 16 загиблих

Пожежа в торговому центрі в Китаї — 16 загиблих

Щонайменше 16 людей загинуло в місті Цзигун китайської провінції Сичуань унаслідок пожежі в торговому центрі. Про..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Щонайменше 16 людей загинуло в місті Цзигун китайської провінції Сичуань унаслідок пожежі в торговому центрі. Про це повідомили державні медіа КНР.

Пожежники та рятувальники виїхали на виклик невдовзі після 18:00. Горіла 14-поверхова комерційна будівля. Повідомляють, що з неї встигли евакуювати 75 осіб.

На кадрах, опублікованих у соцмережах, видно, як із будівлі виривається чорний дим, а у вікнах та на карнизах стоять люди, які чекають на допомогу.

Рятувальні заходи завершили аж о третій годині ночі в четвер. Попереднє розслідування показало, що до пожежі призвели будівельні роботи.

Поки невідомо, скільки людей було в будівлі, коли почалася пожежа. Водночас підтвердити точну кількість загиблих і постраждалих неможливо, особливо враховуючи, що китайська влада часто занижує смертність під час лих і катастроф.

У будівлі розташований універмаг, офіси, ресторани та кінотеатр.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пожежа в торговому центрі в Китаї — 16 загиблихУ Зімбабве браконьєр відсидів у в’язниці й став захисником природиЖивуть у страху: на курорті в Чилі може впасти елітний ЖКООН: у світі стало 120 мільйонів біженців та переселенцівНа польсько-білоруському кордоні загострюється ситуація через наплив мігрантівМертва риба заповнила береги лагуни в МексиціГреція закриває пам’ятки через спекуЖителі Барселони протестують проти туризмуЯк дим і вогонь допомагають виправляти американських в’язнівНафтові плями зіпсували узбережжя Карибського моря у Венесуелі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: