08.03.2024
Телеканал NTD

62-річна паверліфтерка-рекордсменка: «Немає нічого неможливого!»

62-річна паверліфтерка-рекордсменка: «Немає нічого неможливого!»

Єгипетська спортсменка Амані Рабі почала займатися паверліфтингом лише в 54 роки. Зараз їй 62. За цей..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Єгипетська спортсменка Амані Рабі почала займатися паверліфтингом лише в 54 роки. Зараз їй 62. За цей час вона здобула понад 90 золотих медалей на місцевих та міжнародних чемпіонатах.

Серед досягнень Рабі — кілька золотих медалей на чемпіонаті Olympia Pro з паверліфтингу.

[Амані Рабі, паверліфтерка]:

«Я виграла 89 золотих медалей. Здебільшого змагаюся з молодшими віковими групами. Я брала участь у чемпіонатах країни та вигравала золото. Також брала участь у чемпіонатах арабських країн та виграла сім золотих (медалей). Цього року я вісім разів побила світовий рекорд».

Рабі — мати двох синів та бабуся трьох онуків. З юних літ вона займалася різними видами спорту.

Якось, зайшовши до спортзалу, вона спробувала підіймати гантелі й полюбила цей вид спорту.

[Амані Рабі, паверліфтерка]:

«Я завжди вважала, що жінки не мають думати, що їхній час минув чи що часи змінилися. Коли я починала, то могла підняти лише два кілограми, щось дуже маленьке. Тепер я можу підняти за раз 200-210 кілограмів».

Її тренер каже, що з віком вона стає лише сильнішою.

[Мохамед Саїд, тренер]:

«Пані Амані вважають найкращою у світі в її віковій групі. Їй понад 60 років, і вона встановлює рекорди. Слава Богу, її результати з кожним роком стають ліпшими, і це феномен. Від одного чемпіонату до іншого вона прогресує».

Рабі має надію і далі бити рекорди та займатися спортом.

[Амані Рабі, паверліфтерка]:

«Немає нічого неможливого. Якщо людина хоче щось зробити, вона може це зробити. Вийдіть за рамки, у яких живете, думаючи, що ви надто старі й нічого не можете зробити. Немає такого поняття, як бути надто старим».

Коротке посилання на цю сторінку:

62-річна паверліфтерка-рекордсменка: «Немає нічого неможливого!»Прихований скарб: у Барселоні тунель перетворили на безплатний скеледромСтрибок із жердиною через канал: багатовікову традицію підтримують у НідерландахЯк у Косові стрибали у воду з мосту заввишки 20 метрівЗмагання зі стрибків на батуті відбулися в СловеніїДля норвезького олімпійського чемпіона розробили суперкросівкиПарапланеристи показали майстерність над Андами в БолівіїНа закритті Олімпіади в Парижі з даху стадіону спустився Том КрузУ США на Чемпіонаті світу з кайтсерфінгу перемогли австралійці«Дуже емоційно»: глядачі описують церемонію відкриття Паралімпіади в Парижі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: