27.03.2024
Телеканал NTD

Тайванський виробник електроніки показав нові електромобілі

Тайванський виробник електроніки показав нові електромобілі

У Тайбеї дебютує новий електрокар Foxtron Model B. Над його створенням працювала тайванська компанія, яка спеціалізується..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

У Тайбеї дебютує новий електрокар Foxtron Model B. Над його створенням працювала тайванська компанія, яка спеціалізується на виробництві електроніки. Це вже не перша її машина. Але Model B вона будувала в партнерстві з американським виробником графічних процесорів.

Електричний хетчбек орієнтований на молодих водіїв. Він має багато високотехнологічних опцій, зокрема цифрове дзеркало заднього огляду, камери замість бічних дзеркал і матричну світлотехніку.

Над дизайном екстер’єру працювало італійське ательє. У салоні розміщено великий дисплей із діагоналлю 15,6 дюйма. У розпорядженні водія буде повний набір електронних помічників.

Авто розганяється до сотні за 6,6 секунди. На одному заряді може проїхати 450 кілометрів. Машина має скласти конкуренцію таким електромобілям, як Volkswagen ID.3.

Компанія також демонструє електричний фургон Model N. Дальність ходу — 250 кілометрів, максимальна швидкість — 200 кілометрів за годину. Машину спроєктували з урахуванням безпеки водія.

[Елейн У, інженер тайванської компанії ― виробника електроніки]:

«Між кабіною і кузовом є двері. Водій може встати зі свого місця, повернутися й зайти у вантажний відсік, а потім вийти через задні чи бічні розсувні двері. У жодному разі немає потреби виходити через двері з боку дороги».

У 2021 році цей тайванський виробник показав середньорозмірний кросовер Model С. Зараз його продають під назвою N7. Електрокар оснащено двома електромоторами, які в сумі видають 408 кінських сил. До сотні розганяється за 3,8 секунди. Заявлена дальність ходу — 700 кілометрів. Ціни починаються від 32 тисяч доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: