24.02.2024
Телеканал NTD

У кіпрському зоопарку серед тиші та спокою народилися білі левенята

У кіпрському зоопарку серед тиші та спокою народилися білі левенята

Ці білі левенята зовсім недавно народилися в зоопарку міста Пафос на Кіпрі. Їхня мама, восьмирічна біла..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Ці білі левенята зовсім недавно народилися в зоопарку міста Пафос на Кіпрі. Їхня мама, восьмирічна біла левиця Гера, приносить тут дитинчат утретє. До цього доглядачам доводилося допомагати їй ростити малюків.

[Іоліос Хрістофороу, власник зоопарку]:
«Цього разу, можливо, завдяки тиші та спокою без відвідувачів і метушні Гера дістала шанс виростити дитинчат так, як їй хочеться».

Левенята здорові й швидко підростають. Це самець і самичка. Імен у них поки немає.

Батька дитинчат звуть Зевс. Його й Геру привезли на Кіпр із Південної Африки.

Останнім часом у зоопарку з’явилося поповнення у мавп, оленів, верблюдів та птахів.

[Іоліос Хрістофороу, власник зоопарку]:
«У ці важкі часи ізоляції та карантину всі наші тварини трохи розслабилися. Оскільки немає гостей, вони мають деякий спокій, і багато видів успішно розмножуються».

Обмеження на пересування на Кіпрі мають зняти 21 травня. Зоопарк сподівається знову побачити гостей і отримати гроші на утримання вихованців.
Коротке посилання на цю сторінку:

У кіпрському зоопарку серед тиші та спокою народилися білі левенятаНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиЗнов маски: у Мілані нічим дихатиВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїНетаньягу відхилив пропозицію ХАМАСу вивести війська із Сектора ГазиВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореСотні людей уважають зниклими безвісти після пожеж у Чилі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: