27.09.2024
Телеканал NTD

Ердоган закликав Маска побудувати завод електромобілів у Туреччині

Ердоган закликав Маска побудувати завод електромобілів у Туреччині

Тайїп Ердоган закликав Ілона Маска збудувати завод електромобілів у Туреччині. Президент зустрівся з бізнесменом у Нью-Йорку...

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Тайїп Ердоган закликав Ілона Маска збудувати завод електромобілів у Туреччині. Президент зустрівся з бізнесменом у Нью-Йорку. Ердоган прибув туди на сесію Генасамблеї ООН.

Маск узяв на зустріч сина. Турецький лідер подарував хлопцеві футбольний м’яч. На зустрічі ще був міністр промисловості й технологій Туреччини. З його слів, Маск назвав Туреччину одним із найважливіших кандидатів для інвестицій у межах розвитку його компанії.

Крім того, Ердоган обговорив із Маском потенційну співпрацю в космічній галузі. Він також запросив його на технологічну виставку, яка проходитиме наприкінці вересня в Ізмірі. У межах заходу організують конкурси молодих винахідників, авіашоу та концерти.

Мільярдер своєю чергою сказав, що його аерокосмічне підприємство планує дістати ліцензію на надання послуг супутникового зв’язку в Туреччині. Ердоган відповів, що його країна відкрита до співпраці, зокрема й у галузі штучного інтелекту.

У травні Ілон Маск заявив, що його компанія обере місце для нового заводу електромобілів до кінця року.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ердоган закликав Маска побудувати завод електромобілів у ТуреччиніЗ Парижа перед Олімпіадою вивозять нелегальних іммігрантів та безпритульнихСтаріння населення Японії змінює ринок підгузківУ Китаї дедалі частіше влаштовують дорогі собачі весілляООН: у світі стало 120 мільйонів біженців та переселенцівНема де жити: ринок іспанської нерухомості переорієнтувався на туристівЯк харчові відходи допомагають фермерам у ДубаїЧерез посуху в Мехіко пересохли канали ацтеківМасаї в Кенії почали розводити бджіл замість худобиДіти на півдні Бразилії вже місяць не ходять до школи через зливи

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: