18.11.2024
Телеканал NTD

Традиційні десерти без цукру готують у кондитерській на Західному березі

Традиційні десерти без цукру готують у кондитерській на Західному березі

На цій кухні готують традиційні близькосхідні солодощі сімсимію та рахат-лукум, але за унікальним рецептом. Вони абсолютно..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

На цій кухні готують традиційні близькосхідні солодощі сімсимію та рахат-лукум, але за унікальним рецептом. Вони абсолютно не містять цукру.

Працює кондитерська в місті Наблус на Західному березі річки Йордан, де можна знайти багато традиційних солодощів.

Утративши роботу журналіста та графічного дизайнера, Хайя і Ахмад вирішили створити власний бізнес. Вони виготовляють корисні солодощі без цукру, які, за їхніми словами, можуть їсти люди з різними дієтичними обмеженнями.

Для цього в хід іде натуральний підсолоджувач стевія, а також безглютенові інгредієнти.

[Хайя аш-Шейх, власниця магазину]:
«Наблус славиться виробництвом сімсимії та рахат-лукуму. Ми прислухалися до порад друзів і почали робити сімсимію (на продаж). Люди мають проблеми зі здоров’ям, такі як діабет, резистентність до інсуліну тощо».

Попри те, що в Наблусі у них багато конкурентів, вони знайшли свою нішу.

[Хайя аш-Шейх, власниця магазину]:
«Ми швидко змогли охопити більшу частину спільноти, яка любить здорову їжу або дотримується спеціальних дієт для здоров’я, таких як кето та інші… Це допомогло нам охопити різні сектори на Західному березі та арабські райони в Ізраїлі і Єрусалимі. Сподіваємось, що ми зможемо постачати нашу продукцію до Гази та всієї Палестини».

Сім’я також намагається зробити виробництво екологічним. Так, паковання зроблене з рослинних компонентів, тобто розкладається швидше, ніж звичайний пластик.
Коротке посилання на цю сторінку:

Традиційні десерти без цукру готують у кондитерській на Західному березіШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаЕксміністра Казахстану засудили до 24 років позбавлення волі за вбивство дружиниГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямЯк угорці повертаються до сільського життя19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіЇдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуЯдерні відходи загрожують родючій долині в Центральній Азії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: