18.11.2024
Телеканал NTD

Спочивай з миром у Всесвіті: у США вигадали «космічний» похорон

Спочивай з миром у Всесвіті: у США вигадали «космічний» похорон

Джеррі та Елізабет люблять подорожувати по США. Але незабаром у подорож також вирушить їхня ДНК. Її..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Джеррі та Елізабет люблять подорожувати по США. Але незабаром у подорож також вирушить їхня ДНК.

Її пошлють у далекий космос у межах майбутньої місії «Ентерпрайз» компанії Celestis. Вона займається так званими «космічними» похоронами.

[Елізабет Паулус, жителька Аризони]:
«І хоча ми не збираємося бути там фізично, ми певним чином будемо частиною цього. І це справді змушує мене посміхатися».

[Джеррі Паулус, житель Аризони]:

«Ми всі хочемо бути безсмертними в якомусь сенсі, і це була можливість для нас зробити те, чого не робив ніхто інший, поїхати туди, де ще ніхто не був. Наша ДНК вирушить у далекий космос і опиниться на найдальшій відстані від нашої планети».

Ця сім’я вирішила надіслати свою ДНК. Але компанія також пропонує запустити в космос останки померлих рідних.

Незабаром відбудеться перший політ у далекий космос. Капсули мають вийти на геліоцентричну орбіту навколо Сонця.

[Колбі Янгблад, голова Celestis]:
«Це буде перше та єдине сховище нашої цивілізації у Всесвіті. Такого ще ніхто не робив. У нас буде 196 капсул кремованих останків померлих людей або ДНК людей, які ще живі. Але таке сховище вперше в історії буде на відстані 330 мільйонів кілометрів від Землі».

У капсулах міститься прах відомих акторів «Зоряного шляху».

[Колбі Янгблад, голова Celestis]:
«У нас є їхній прах або їхня ДНК. Також на борту є дещо від відомих президентів, зокрема волосся Джорджа Вашингтона, президента Дуайта Ейзенхауера та президента Джона Ф. Кеннеді».

Але це не всі послуги, які пропонує компанія. Вона також продає короткі космічні подорожі з капсулами. Тобто вони потрапляють до суборбітального простору на кілька хвилин, а далі спускаються на землю на парашуті. Потім сім’ям повертають уже не просто капсули з прахом, а справжні космічні артефакти.
Коротке посилання на цю сторінку:

Спочивай з миром у Всесвіті: у США вигадали «космічний» похоронООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуБританський король Чарльз III повертається до виконання громадських обов’язківСрібна шахта відродила занепале боснійське містоЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаНирки — у центрі нової кризи в НепаліЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аварії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: