17.02.2024
Телеканал NTD

Манго «міядзакі» продають за ціною iPhone 13 в Індії

Манго «міядзакі» продають за ціною iPhone 13 в Індії

Манго всіх сортів і розмірів привезли фермери з усієї Індії на фестиваль у Сілігурі. Але центром..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Манго всіх сортів і розмірів привезли фермери з усієї Індії на фестиваль у Сілігурі. Але центром уваги тут стали ось ці плоди. Їх продають по 1200 доларів за кілограм. Це ціна iPhone 13.

Ці фрукти називають манго «міядзакі», бо їх почали вирощувати в однойменній префектурі Японії. Там ці плоди називають «сонячними яйцями», бо їх дозрівання залежить від сонячного світла.

[покупець]:

«Торгівці кажуть, що один кілограм “міядзакі” коштує 100 тисяч індійських рупій. Мене вразила така ціна».

Нині такі манго вирощують і в Західній Бенгалії, що на сході Індії.

[торгівець]:

«Я привіз щеплені рослини з Бангладеш. Спершу ми просто подивилися, яким буде врожай. Він вийшов хорошим».

«Міядзакі» — це не якийсь окремий сорт манго. Уся суть у трудомісткому способі вирощування. Завдяки йому манго виростають повністю червоними, тому вони солодші за звичайні плоди.
Коротке посилання на цю сторінку:

Манго «міядзакі» продають за ціною iPhone 13 в ІндіїТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюСтаре місто Баку приваблює туристів стародавніми палацами, мечетями та караван-сараямиФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимБалабан — душа музичної культури АзербайджануВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїНадихнула наука та природа: 17 незвичайних скульптур розмістили в Садах К’ю в Лондоні«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: