18.08.2024
Телеканал NTD

2500 фото- й відеокамер демонструють в індійському музеї

2500 фото- й відеокамер демонструють в індійському музеї

Як удосконалювали фото- й відеокамери до появи цифрових технологій, розповідає музей в індійському місті Гургаон. Тут..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Як удосконалювали фото- й відеокамери до появи цифрових технологій, розповідає музей в індійському місті Гургаон. Тут можна побачити техніку, створену в різні роки й у різних країнах. Поруч із кожним експонатом є короткий опис.

[гість музею]:

«Я побачив тут те, у що не міг повірити. Це прожектор, який є свічкою. Тоді не було лампочок, тому такий пристрій використовували для освітлення. Я про це раніше не знав. Молоді дуже важливо ознайомитися з цими експонатами, бо тоді вони матимуть уявлення про світ, який існував до цифрових технологій».

Музей заснував індійський колекціонер.

[Адітья Ар’я, засновник музею]:

«Мене дуже цікавило, як зародилася фотографія і які типи камер та інших пристроїв були раніше. Я почав збирати фотоапарати, а згодом виник музей».

Музей працює з 2009 року. Він некомерційний — існує коштом пожертвувань. Тут можна оглянути 2500 відеокамер та фотоапаратів.
Коротке посилання на цю сторінку:

2500 фото- й відеокамер демонструють в індійському музеїВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: