13.03.2024
Телеканал NTD

Македонський художник розмальовує кросівки для знаменитостей

Македонський художник розмальовує кросівки для знаменитостей

Замовлення знаменитостей виконують у цій майстерні в Скоп'є — столиці Північної Македонії. Художник Сатья Грабулоський і..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Замовлення знаменитостей виконують у цій майстерні в Скоп’є — столиці Північної Македонії. Художник Сатья Грабулоський і його колеги перетворюють кросівки та інше взуття на твори мистецтва.

Більшість клієнтів — спортсмени й музиканти. Серед них баскетболіст Леброн Джеймс, співачка Дуа Ліпа, актор і співак Джеймі Фокс, акторка Зендея та зірка футболу Кріштіану Роналду.

[Сатья Грабулоський, художник]:
«Кількома проєктами я особливо пишаюся. Один із них — це кросівки для Леброна Джеймса, які він взув на прем’єру другої частини “Космічного джему”. І хоча критики не дуже добре прийняли фільм, але не можна пропустити можливість створити кросівки для баскетболіста, який може стати найкращим у світі за всі часи».

Художники розробляють дизайн з огляду на побажання клієнта. Іноді втілюють власні ідеї.

[Сатья Грабулоський, художник]:

«На одне замовлення йде від 50 до 80 годин, а іноді й 120–150 годин. Залежить від складності малюнка й розміру кросівок».

Сатья розмалював першу пару взуття у 12-літньому віці. Років через десять уже заробляв, розписуючи кросівки маркером. Нині в його студії використовують спеціальні стійкі фарби. Їх роблять на замовлення в Туреччині.

Майстерня серед знаменитостей має понад 300 клієнтів. Вона відправила розмальовані кросівки вже до 80 країн.
Коротке посилання на цю сторінку:

Македонський художник розмальовує кросівки для знаменитостейМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАПінболом захоплюється дедалі більше молодіЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніФруктова мода: як з ананасів роблять взуття

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: