18.09.2024
Телеканал NTD

Найбільший у світі QR-код із дронів створили в Саудівській Аравії

Найбільший у світі QR-код із дронів створили в Саудівській Аравії

Величезний QR-код освітлює нічне небо над Ер-Ріядом, столицею Саудівської Аравії. Це рекорд, який зафіксували в Книзі..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Величезний QR-код освітлює нічне небо над Ер-Ріядом, столицею Саудівської Аравії.

Це рекорд, який зафіксували в Книзі Гіннеса. Для такого шоу використали 1346 дронів.

Для фіксації рекорду QR-код мав щонайменше п’ять секунд завмерти на місці. Також він мав працювати. Це перевірили.

Так у країні відзначили заснування першого саудівського бренду електромобілів — Ceer. Компанія обіцяє випустити перші машини вже до 2025 року.

[Алекс Малуф, виконавчий директор Ceer]:
«За найближчі кілька років ми створимо нашу виробничу базу і спроєктуємо автомобілі: як седани, так і позашляховики. Ми розроблятимемо справді привабливі автомобілі для Саудівської Аравії та ширшого регіону».

Цей регіон — один із найуразливіших до змін клімату. І наслідки вже видно. За останні три десятиліття температура на Близькому Сході зростала набагато швидше, ніж у середньому у світі.

Влітку в Саудівській Аравії температура повітря може сягати екстремальних показників. У компанії кажуть, що під час створення автомобілів, це врахують.

[Алекс Малуф, виконавчий директор Ceer]:
«Коли ми говоримо про Саудівську Аравію і ширший регіон, то головне питання — температура повітря. Ми хочемо створити автомобілі, спеціально призначені для цього регіону».

Електромобілі Ceer будуть повністю електричними. Компанія сподівається за найближчі кілька років збудувати для них відповідну інфраструктуру.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найбільший у світі QR-код із дронів створили в Саудівській АравіїЩе одне літо без світла: єгиптяни готуються до нових відключеньЯпонія додасть фінвалів до переліку видів для китобійного промислуЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у СуданіНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленими

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: