05.09.2024
Телеканал NTD

Стрибун-віртуоз: філіппінець двічі став рекордсменом Книги Гіннеса

Стрибун-віртуоз: філіппінець двічі став рекордсменом Книги Гіннеса

Другий рекорд Гіннеса зі стрибків зі скакалкою побив філіппінець Раян Алонзо. Він стрибнув через перехрещену скакалку..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Другий рекорд Гіннеса зі стрибків зі скакалкою побив філіппінець Раян Алонзо. Він стрибнув через перехрещену скакалку 3731 раз. 35-річний спортсмен здійснив це ще в липні, а тепер одержав сертифікат Книги Гіннеса.

[Раян Алонзо, рекордсмен]:
«Я почав стрибати зі скакалкою років десять тому чи більше. Для мене це було просто розминкою перед тренуванням з боксу та грою в баскетбол. Однак потім під час пандемії я почав ставитися до цього серйозніше, бо інших занять не лишилося. Спортзали були зачиненими».

Попередній рекорд філіппінець установив торік. Він без перерви виконав 40980 подвійних стрибків, коли скакалка двічі обертається за один стрибок. На виконання цього завдання спортсмен витратив 12 годин.

[Раян Алонзо, рекордсмен]:
«Коли мене запитують, як я готувався до цього 12-годинного випробування, я розповідаю про тренування перед марафоном. Вони дали мені багато мудрості та знань, бо марафон — це єдина серйозна вправа на витривалість, яку я опанував. Я застосував здобуті знання під час стрибків зі скакалкою».

Раян каже, що вже надихнув багатьох філіппінців стрибати зі скакалкою. Тепер атлет мріє про нові рекорди. Водночас мета та сама — надихати людей займатися спортом.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: