12.02.2024
Телеканал NTD

Венесуелець створив на паркані картину з 300 тисяч кришок

Венесуелець створив на паркані картину з 300 тисяч кришок

Кам'яний паркан у Каракасі прикрасило яскраве зображення папуг. Картину створили з пластикових кришок від пляшок. Ідея..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Кам’яний паркан у Каракасі прикрасило яскраве зображення папуг. Картину створили з пластикових кришок від пляшок. Ідея належить венесуельському художнику Оскару Оліваресу.

Через соціальні мережі він закликав приносити пластикові кришки. Удалося зібрати 300 тисяч.

[Оскар Оліварес, художник]:
«Це чудовий приклад того, як із непотрібних речей можна створити щось корисне. Це також має надихнути дітвору та молодь, які мріють стати художниками».

Складати картину допомагають добровольці, серед них і діти.

[Осмара Апонте, учителька]:

«Це гарна ініціатива, бо корисна для мистецтва й молоді. Це також показує, наскільки важливе вторинне перероблення. Школярі бачать, що кришки можна не викидати, а зберегти».

Картину викладали два тижні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Венесуелець створив на паркані картину з 300 тисяч кришокФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: