05.07.2024
Телеканал NTD

Внутрішній туризм Австралії процвітає і після відкриття кордонів

Внутрішній туризм Австралії процвітає і після відкриття кордонів

2020 року через пандемію Австралія закрила кордони, і люди почали мандрувати всередині країни. Згодом поїздки за..

Дата завантаження: 2024-10-05

video

2020 року через пандемію Австралія закрила кордони, і люди почали мандрувати всередині країни. Згодом поїздки за кордон відновилися, але внутрішній туризм популярності не втратив.

У Західній Австралії подорожують пішки, на велосипедах і навіть верхи на конях.

[Ерін Гонтлетт, працівниця департаменту спорту та культури]:

«Люди возз’єдналися з природою, і для декого це було вперше. Думаю, наші різноманітні туристичні маршрути в Західній Австралії дають чудову можливість злитися з природою».

Містечко Двеллінгап — показове місце нинішньої тенденції. Сюди постійно приїздять австралійські туристи.

[Алісія Карузо, туристка]:

«Ми живемо у світі, який може бути досить хаотичним і неспокійним. Гадаю, такі прогулянки й відпочинок на природі допомагають спокійно все обдумувати».

Утім, внутрішній туризм процвітав в Австралії і в 90-х роках. Саме тоді Пітер Вайт відкрив у Двеллінгапі прокат велосипедів.

[Пітер Вайт, підприємець]:

«Пам’ятаю, як дружина запитала мене: “Як гадаєш, гірські велосипеди — вдала інвестиція? Це вигідно?” І я відповів: “Думаю, це прибутково”».

Тепер охочих покататися на велосипеді серед краси природи знову багато. Отже, пандемія COVID-19 спонукала австралійців звернути увагу на визначні місця власної країни.
Коротке посилання на цю сторінку:

Внутрішній туризм Австралії процвітає і після відкриття кордонівСекрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищемПухнасті гості: на виставку до Шанхайського музею впустили кішокВідчути себе Алісою в Дивокраї пропонують у Нью-Йоркському ботанічному садуЗнаку Hollywood виповнюється 101 рік: з чого все почалосяВисокі жінки Австралії об’єднуються, щоб стати впевненішими в собіВерхова стрільба з лука відроджується в УгорщиніАвстралійка відкрила ресторан для аутистівАзербайджан приваблює новий клас преміумтуристівПрогулянки Сеною на невеликому човні дедалі частіше обирають туристи в Парижі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: