19.11.2024
Телеканал NTD

Тисячі повітряних зміїв літають над пляжем на данському острові Фаньо

Тисячі повітряних зміїв літають над пляжем на данському острові Фаньо

5000 яскравих повітряних зміїв ширяють над островом Фаньо, що біля південно-західного узбережжя данського півострова Ютландія. Постійні..

Дата завантаження: 2024-05-19

video

5000 яскравих повітряних зміїв ширяють над островом Фаньо, що біля південно-західного узбережжя данського півострова Ютландія. Постійні сильні вітри з Північного моря перетворили це місце на рай для любителів запускати літальні конструкції. На міжнародний фестиваль з’їжджаються гості з усього світу.

[учасник фестивалю]:

«Зазвичай погода до нас прихильна. Іноді дме надто сильно, але ми навчимося з цим справлятися».

[учасник фестивалю]:

«Це місце найліпше. І їхати не треба занадто далеко. Я живу за 150 кілометрів звідси. Люди приїжджають з усього світу. Це захоплива подія».

Цього разу китайські майстри показують, як робити повітряних зміїв із бамбука. Вони також вчать ними керувати.

Фестиваль проходить на Фаньо щороку в червні. На острові мешкає лише 3000 осіб, і щороку сюди приїжджає 30 тисяч туристів. Їх приваблює краса місцевої природи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тисячі повітряних зміїв літають над пляжем на данському острові ФаньоТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс КукГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в ЖеневіВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніСендбординг повертається до НамібіїФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: