11.09.2024
Телеканал NTD

Частину знаменитого серцеподібного острова виставили на продаж

Частину знаменитого серцеподібного острова виставили на продаж

Ідеальний подарунок на День святого Валентина. Але тільки якщо ви маєте додаткові 13 мільйонів євро. На..

Дата завантаження: 2024-05-11

video

Ідеальний подарунок на День святого Валентина. Але тільки якщо ви маєте додаткові 13 мільйонів євро. На продаж виставили частину так званого Острова Любові, що в Хорватії. Він унікальний тим, що має форму серця.

Галешняк омиває Адріатичне море. Острів дуже популярний у любителів зробити ефектне фото.

На острові немає ні готелів, ні вілл, ні ресторанів. Але це не заважає багатьом знаменитостям щоліта відвідувати Галешняк на яхтах. Тепер частину острова пропонують потенційним покупцям під забудову.

[Сільвестро Кардум, представник власника ділянки землі]:
«Бейонсе відсвяткувала свій 39-й день народження на острові, і вона буває тут щороку по кілька днів чи навіть тижнів. Майкл Джордан був тут торік, а також Джефф Безос. У цьому районі не бракує знаменитостей».

Виторг від продажу інвестують у розвиток інших курортів Хорватії.

[Сільвестро Кардум, представник власника ділянки землі]:
«Острів має площу 142 тисячі квадратних метрів. На продаж виставили трохи більше ніж 40 тисяч квадратних метрів. Ціна — 13 мільйонів євро».

Острів має і давню історію. У 2019 році археологи знайшли тут сліди людського житла віком 7000 років.
Коротке посилання на цю сторінку:

Частину знаменитого серцеподібного острова виставили на продажУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в Римі40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: