03.07.2024
Телеканал NTD

Компанія Samsung показала нові смартфони з 200-мегапіксельною камерою

Компанія Samsung показала нові смартфони з 200-мегапіксельною камерою

Новий Samsung S23 Ultra показує, на що здатна його камера. Це остання модель у серії Galaxy..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Новий Samsung S23 Ultra показує, на що здатна його камера.

Це остання модель у серії Galaxy S23. Корейський технологічний гігант обладнав її 200-мегапіксельною камерою. Каже, що навіть в умовах поганої освітленості знімки будуть яскравими та чіткими.

Водночас за допомогою функції «астрофото» можна буде зробити точну фотографію Чумацького шляху.

Ultra — одна із трьох нових моделей, представлених Samsung. До лінійки також увійшли Galaxy S23 та S23 Plus.

Усі три пристрої створено на основі провідної мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, яку використовують у смартфонах Galaxy. Вона відкриває нові можливості, зокрема на основі штучного інтелекту.

[Джеймс Кітто, представник Samsung у Великій Британії]:
«Можна редагувати відео на ходу, можна створювати відео з роздільною здатністю 8K».

Усі три моделі доступні для попереднього замовлення до 16 лютого.

Попри економічний спад у багатьох країнах і мляві продажі мобільних телефонів у всьому світі торік, Samsung уважає, що клієнти розщедряться на новий пристрій.

[Джеймс Кітто, представник Samsung у Великій Британії]:
«Тепер ми живемо у світі без офісу, де можна по-справжньому працювати, грати, взаємодіяти та спілкуватися з будь-якого місця. Ми можемо бути творцями контенту й геймерами, і в нас може бути мобільний офіс прямо в кишені. Тому людям потрібні фантастичні технології».

Усі три смартфони будуть чотирьох кольорів: фантомно-чорного, зеленого, кремового та лавандового. Коштуватимуть від 1000 до 2000 доларів за модель S23 Ultra з одним терабайтом пам’яті.

Компанія Samsung також показала свої останні ноутбуки, зокрема Galaxy Book 3 Pro та Galaxy Book 3 Pro 360 із шарнірним кріпленням, яке дає змогу скласти клавіатуру й перетворити ноутбук на планшет.
Коротке посилання на цю сторінку:

Компанія Samsung показала нові смартфони з 200-мегапіксельною камероюЛичинок коралів заманюють до рифів за допомогою звуківЗнахідка в Помпеях розкриває таємниці будівництва стародавніх римлянЯк співають кити: данські вчені виявили спеціальний органНайдавніші в Південній Америці наскельні малюнки знайшли в аргентинській ПатагоніїУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили раніше«Іншопланетна лихоманка» стимулює перуанських мисливців за старовиноюВосьминоги допомогли у створенні потужних присосківУ Німеччині розробили мікроботів, які в майбутньому допоможуть лікувати ракРобот-кур’єр почав доставляти їжу в Токіо

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: