Перший флагманський ресторан відкрили в Лос-Анджелесі. Його засновники кажуть, що їхня страва містить значно менше калорій. Якщо у звичайному 35-сантиметровому шматку їх коло 300, то тут у всій піці — від 380 до 800.
Власники ресторану називають її «піцою без почуття провини». Кажуть, що вона підійде тим, хто дбає про здоров’я.
[Ніл Ніамі, співвласник ресторану]:
«Гадаю, це більше ніж тренд. Це новий спосіб їсти страву, що має столітню історію. І цей метод не лише цікавий і захопливий, але також позбавляє від калорій і залишає лише смак».
Одна піца коштує 12–18 доларів, залежно від начинки. Але є й виняток вартістю 3500 доларів. Така піца включає 24-каратні золоті пластівці, а також гриби й білі трюфелі, привезені з Італії. Її подають на позолоченій таці, яку покупець може забрати із собою.
Водночас трюфелі привозить знаменитий мисливець за цими грибами. Він разом зі своїм собакою двічі на місяць їздить до Італії.
[Ніл Ніамі, співвласник ресторану]:
«Ця піца допомагає людям. 2000 доларів із суми йде до Дитячої лікарні Лос-Анджелеса».
Власники ресторану надіються, що піца, яку під час їди треба згортати трубочкою, стане особливістю Лос-Анджелеса.
[відвідувач]:
«Мені подобається концепція. Усі смаки вдалося запакувати в одну піцу, але водночас не їси тонну калорій. Це вражає, що можна її згорнути, а ще додати до неї мікрозелень».[відвідувачка]:
«Через тонке тісто вона значно легша. У ній менше калорій, тому немає відчуття, що з’їв щось важке».[відвідувач]:
«Це може стати новим хітом, а також унікальною особливістю Лос-Анджелеса».
Засновники вже обіцяють зробити свій ресторан міжнародною мережею, відкривши в усьому світі понад 50 філій.
Коротке посилання на цю сторінку: