29.11.2024
Телеканал NTD

Жителі Пекіна бояться повторити долю шанхайців через суворі протиковідні заходи

Жителі Пекіна бояться повторити долю шанхайців через суворі протиковідні заходи

Антиковідні заходи в Китаї знову посилюють. І це непокоїть жителів Пекіна. Як відомо, комуністична влада щодо..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Антиковідні заходи в Китаї знову посилюють. І це непокоїть жителів Пекіна. Як відомо, комуністична влада щодо ковіду застосовує політику «нуль терпимості».

Приміром, якщо виявлять хоч одного хворого, можуть закрити на вхід та вихід цілий дім або квартал.

У столиці вже почали робити більше тестів. А у вихідні влада оголосила, що й далі щодо коронавірусу дотримуватиметься максимально суворої стратегії.

[жителька Пекіна]:
«Компанію, у якій я раніше працювала, закрили приблизно на 10 днів, бо офісну будівлю відвідала людина з позитивним результатом на COVID».

Жителі Пекіна нарікають, що мусять міняти плани. А хтось уже втратив бізнес.

[житель Пекіна]:
«Мені відома ця ситуація, бо маю п’ять компаній у Шеньчжені, Гонконгу та інших містах. Але деякі закрилися, і тепер у Пекіні лишилися тільки дві. На компанії дуже тиснуть. Я маю друзів, які ведуть бізнес. Наскільки мені відомо, 80 % із них близькі до краху, а хтось шукає інші ділові мережі».

У понеділок влада КНР повідомила про приблизно 5,5 тисяч нових випадків захворювання. Це найбільша кількість із 2 травня, коли в Шанхаї почалася сувора ізоляція.
Коротке посилання на цю сторінку:

Жителі Пекіна бояться повторити долю шанхайців через суворі протиковідні заходиВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореПожежа в будівлі старої фондової біржі Копенгагена нагадала трагедію з Нотр-ДамомТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаВеликі повені на півночі Іраку: є загибліЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях СШАПрем’єр Іспанії тимчасово припинив виконувати обов’язки, щоб подумати про відставкуВ одному турецькому місті поновили на посаді обраного прокурдського мераВикрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в Парижі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: