20.01.2024
Телеканал NTD

Будинок моди Carolina Herrera показав нову колекцію на NYFW

Будинок моди Carolina Herrera показав нову колекцію на NYFW

Його величність — чорний, а також білий. Будинок моди Carolina Herrera обмежив свою весняну колекцію 2025..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Його величність — чорний, а також білий. Будинок моди Carolina Herrera обмежив свою весняну колекцію 2025 року всього чотирма основними кольорами. Після чорно-білої частини на подіумі з’явився ніжно-малиновий та яскраво-рожевий.

Показ Carolina Herrera проходить у межах Тижня моди в Нью-Йорку.

Безперечно, тут панує монохром. Але трапляється класична гусяча лапка, горох та квіткові принти. У волоссі — жовті троянди.

[Вес Гордон, креативний директор бренду]:

«Цього сезону я знайшов себе в гонитві за “вау”. Якщо надто багато шуму, то “вау” не почуєш. У процесі приміряння я прибирав зайве, діставався цієї архітектурної, структурно чистої серцевини, яка, як і раніше, залишалася супержіночною. Я не хотів, щоб одяг був занадто химерним. Я хотів, щоб речі приголомшували».

Загалом бренд показав 62 образи — як вечірні, так і повсякденні.

[Вес Гордон, креативний директор бренду]:

«Ми мали кілька цікавих рішень із рукавами. Приміром, в одному з моїх улюблених образів: це спідниця-олівець з аплікацією та з чорним драпірованим верхом і великою трояндою на одному плечі. Це робота неймовірних людей, з якими я працюю в нашому ательє. Вони драпірували це вручну і створили троянду з тканини».

Загалом у межах цього Тижня моди в Нью-Йорку пройшло майже 60 показів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Будинок моди Carolina Herrera показав нову колекцію на NYFWВиставку в Лондоні присвятили захопленням британцівКартину Тіціана, яку викрадали двічі, виставляють на торги в ЛондоніМодний скафандр: Pierre Cardin розробив прототип для астронавтів ЄКАМалюнок для обкладинки першої книги про Гаррі Поттера продали за рекордний $1,9 млнСтрибки з висоти: у Мостарі святкують 20-річчя відновлення Старого мосту«Вони для нас — усе»: президент Ботсвани про один з найбільших алмазівКоролівський замок Балморал, що в Шотландії, уперше відкрили для всіх охочихМати стала натхненням для дизайнера Бори Аксу на Тижні моди в ЛондоніНайбільший і найповніший: рідкісний скелет стегозавра виставлять на торги в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: