20.01.2024
Телеканал NTD

Єгиптянин захопився розведенням цінних порід курей і перетворив це на бізнес

Єгиптянин захопився розведенням цінних порід курей і перетворив це на бізнес

Єгиптянин Бассем Бадр перетворив захоплення на бізнес. Він розводить на даху свого будинку цінні породи курей...

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Єгиптянин Бассем Бадр перетворив захоплення на бізнес. Він розводить на даху свого будинку цінні породи курей.

Починалося з невеликого господарства. Чоловік завів кілька птахів, щоб сім’я мала м’ясо та яйця. Коли з’явилися надлишки, почав ділитися з родичами. А потім почало вистачати й на продаж. Так з’явилися гроші на купівлю цінних порід курей.

[Бассем Бадр, фермер]:

«Одна з найцінніших порід, які я маю — це індійська. Ціна може перевищувати 600 доларів. Це залежить від чистоти породи».

Фермер також має курей породи брама. У них пишне оперення тіла й ніг. Є і порода сассо, виведена у Франції. Цих птахів вирощують на м’ясо. Єгиптянин також розводить в’єтнамських курей та птахів місцевих порід.

Найдешевша породиста курка коштує десять доларів. Деякі покупці приходять постійно.

[покупець]:

«Сьогодні я зайшов до пана Бассема купити курча сріблястої брами. А ще півня чорної масті. Він трохи дорожчий, ніж сріблястий. Кожен колір має свою ціну».

Бассем не тільки продає курей цінних порід, а й обмінюється ними з іншими фермерами. Каже, що це хобі для нього велика втіха.

Чоловік також тримає гусей та качок. Тут же на даху вирощує траву для своїх птахів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Єгиптянин захопився розведенням цінних порід курей і перетворив це на бізнесОбмеження на рідини в 100 мл повертаються до аеропортів ЄСНадмірний туризм: мешканцям чорногорського міста набридли круїзні лайнериБджолярі Ємену зберігають ремесло починаючи з X століття до н. е.Сотні мігрантів з Марокко вплав добираються до іспанської СеутиРуїни затопленого села оголилися на озері Морнос, що обміліло в ГреціїУ Лондоні спалахнули заворушення після різанини на танцювальному занятті для дітей у СаутпортіПрацівники Samsung у Південній Кореї оголосили триденний страйкНавала морських їжаків у Японії: відгодовують капустою для продажуМайже третина людей у світі недостатньо рухається

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: