20.12.2024
Телеканал NTD

Німеччина повертає прикордонний контроль на всіх сухопутних кордонах

Німеччина повертає прикордонний контроль на всіх сухопутних кордонах

Уряд Німеччини оголосив, що запроваджує контроль на всіх сухопутних кордонах країни, щоб захистити населення. Перевіряння почнуться..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Уряд Німеччини оголосив, що запроваджує контроль на всіх сухопутних кордонах країни, щоб захистити населення.

Перевіряння почнуться 16 вересня й триватимуть шість місяців.

[Ненсі Фезер, міністр внутрішніх справ Німеччини]:

«Я віддала цей наказ сьогодні й уже проінформувала ЄС. Так ми зможемо й надалі обмежувати нелегальну імміграцію та захищати людей від серйозних небезпек з боку ісламського терору та злочинності. Ми робимо все можливе, щоб ліпше захистити людей у ​​нашій країні».

Останніми роками Німеччина посилювала свою позицію щодо нелегалів. Так уряд намагається повернути собі ініціативу на тлі зростання рейтингів правої партії «Альтернатива для Німеччини», яка виступає проти імміграції.

До того ж у суспільстві зростає невдоволення у зв’язку з недавніми нападами з ножем, у яких підозрюваними були прохачі притулку.

За один із таких нападів, що стався в серпні, унаслідок якого загинуло три людини, відповідальність узяло терористичне угруповання «Ісламська держава».

Водночас на початку вересня «Альтернатива для Німеччини» стала першою правою партією з часів Другої світової війни, яка перемогла на місцевих виборах. Це сталося в землі Тюрингія.

Сухопутний кордон Німеччини має довжину 3700 кілометрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Німеччина повертає прикордонний контроль на всіх сухопутних кордонах9 членів Агентства ООН у справах палестинських біженців причетні до нападу ХАМАСу на ІзраїльЯк реагують кіпріоти на погрози «Хезболли»Історичний обмін в’язнями між Росією та Заходом: кого обмінялиФіліппіни звинувачують Китай в атаці на їхнє судно в спірних водах Південнокитайського моряЯпонський прем’єр Кісіда каже, що не переобиратиметьсяБолівійський марш: прихильники Моралеса наразилися на опірОбмеження на рідини в 100 мл повертаються до аеропортів ЄСІлон Маск переносить штаб-квартири X та SpaceX з Каліфорнії до ТехасуВООЗ проводить найбільшу медичну евакуацію із Сектора Гази з жовтня 2023 року

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: