11.02.2024
Телеканал NTD

Туристи милуються перелітними птахами в заповіднику в Індії

Туристи милуються перелітними птахами в заповіднику в Індії

На пташиний заповідник щороку перетворюються водно-болотні угіддя індійського міста Бхігван. Тут збираються десятки тисяч перелітних птахів..

Дата завантаження: 2024-05-11

video

На пташиний заповідник щороку перетворюються водно-болотні угіддя індійського міста Бхігван. Тут збираються десятки тисяч перелітних птахів сотень видів. А спостерігати за ними приїжджають з усіх куточків країни.

У Бхігвані зимують фламінго, лелеки, гуси, болотяні луні, качки, чаплі, кулики та багато інших птахів.

[турист]:
«Бувати в цьому пташиному заповіднику завжди приємно. Туристи тут можуть побачити різні види птахів. Особливо приваблюють фламінго. Це чудова подорож».

У заповіднику в Бхігвані птахи починають збиратися в листопаді. Чимало з них летять із Сибіру. Пернаті мігрують через Афганістан та Центральну Азію. У теплих місцях живуть до березня, а потім повертаються додому.

В Індії 65 пташиних заповідників. Особливо багато їх у штатах Тамілнад, Карнатака та Уттар-Прадеш. Заповідник у Бхігвані розташований у штаті Махараштра на злитті річок Джамна та Ганг.
Коротке посилання на цю сторінку:

Туристи милуються перелітними птахами в заповіднику в ІндіїСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Парижі відновили легендарний забіг офіціантівПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотеку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: