Культура і розваги

Met Gala — 2024: квіти, блиск і химерні форми

[This post contains advanced video player, click to open the original website]

Головний редактор Vogue Анна Вінтур відкриває килимову доріжку Met Gala — 2024 у вбранні від Loewe. Саме так зірки світу кіно, музики й телебачення відзначають початок виставки моди в Метрополітен-музеї.

Цьогорічна тема — «Сплячі красуні: пробудження моди», а для дрес-коду вигадали слоган «Сад часу». Це дало гостям «червоної доріжки» простір для фантазії та творчості.

Акторка Зендея вийшла на «червону доріжку» аж двічі. Спочатку позувала в синій сукні, прикрашеній гронами винограду. Потім повернулася в чорній сукні від Givenchy та великому капелюсі від Alexander McQueen з квітами.

Акторка Дженніфер Лопес була в сукні з двох з половиною мільйонів намистин стеклярусу від Schiaparelli. А Кріс Гемсворт — у світлому костюмі від Tom Ford.

Кім Кардаш’ян вразила металевою корсетною сукнею Maison Margiela із максимально затягнутою талією. Її сестри теж були дуже елегантними: Кайлі Дженнер одягла сукню від Oscar de la Renta, а Кендал — чорно-коричневу сукню від Givenchy.

Співачка Тайла приголомшила всіх, одягнувши сукню з піску від Balmain, а акторка Гвендолін Крісті створила ефектний образ у сукні Margiela.

Не обійшлось і без інцидентів. Пропалестинські студенти-протестувальники спробували підійти прямо до килимової доріжки. Кількох із них затримала поліція.

Met Gala — це благодійний вечір, на який з’їжджаються світові зірки та відомі дизайнери. Дрес-код щороку інший. Під нього підлаштовуються всі гості.

А виставка, якій і присвячено бал, цього разу охоплює 400-річну історію моди, починаючи з XVII століття й до недавніх придбань музею від таких дизайнерів, як Філіп Лім, Коннор Ів та Стелла Маккартні.

Leave a Comment

Останні записи

Китайські електромобілі Leapmotor продаватимуть у Європі

Китайські електромобілі Leapmotor незабаром почнуть продавати в Європі. Компанія з Ханчжоу створила спільне підприємство з…

2 дні тому

Огляд світових подій (з 12 по 17 травня)

1. Блінкен: «Ви не самі — за вами стоїть глобальна коаліція» Візит Блінкена Київ, Україна…

2 дні тому

Як вітаються слони

Люди можуть вітати одне одного по-різному. Можна сказати «привіт», потиснути руку, обійняти, поцілувати в щоку…

2 дні тому

Переможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку

Святковий обід для переможниці Вестмінстерського дог-шоу влаштували в ресторані в Нью-Йорку. Мініатюрний пудель із кличкою…

2 дні тому

Сильний шторм налетів на Техас: четверо загиблих

Щонайменше чотири людини втратило життя внаслідок сильного шторму, що налетів на Х'юстон. Принаймні двох загиблих…

2 дні тому

Поліція очистила кампус Каліфорнійського університету від протестувальників

Поліція затримала кількох пропалестинських активістів, які протестували в Каліфорнійському університеті в Ірвайні. Офіцерів із десяти…

2 дні тому