Події

Хаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирів

[This post contains advanced video player, click to open the original website]

Довгі черги утворились у британських аеропортах після того, як в електронній системі прикордонної служби країни виникла загальнонаціональна технічна проблема, яка вплинула на паспортний контроль.

Головні аеропорти Великої Британії, зокрема «Гітроу», «Гатвік» і «Станстед», що на півдні, «Манчестер», який на півночі Англії та «Единбург», що в Шотландії, повідомили, що їм відомо про проблему, і їхні співробітники працюють із прикордонними службами, щоб її розв’язати.

Один мандрівник, який розмістив у соціальній мережі відео про довгі черги в лондонському аеропорту «Гітроу», описав, що відбувалося під час збою.

[Сем Мортер, пасажир в аеропорту «Гітроу»]:

«Ми підійшли до паспортного контролю, а потім раптом черга просто перестала рухатися. Я глянув на електронні табло: усі екрани були чорними. Вони всі погасли. Багато людей розгубилося. Навколо метушилося безліч працівників прикордонної служби, які намагалися зрозуміти в чому річ».

Як сказав цей пасажир, працівники аеропорту почали обробляти паспорти мандрівників уручну. Це забрало набагато більше часу. Попри те, що він був одним із перших у черзі, на посадку зміг пройти лише через 90 хвилин.

Міністерство внутрішніх справ Великої Британії заявило, що йому відомо про технічну проблему з електронною системою реєстрації. Воно додало, що тісно співпрацює з прикордонними службами та постраждалими аеропортами, щоб усунути її якнайшвидше.

Минулого разу масовий збій в автоматизованій системі прикордонної реєстрації був рік тому. Це також призвело до довгих черг і кількагодинних затримок пасажирів.

Leave a Comment

Останні записи

Китайські електромобілі Leapmotor продаватимуть у Європі

Китайські електромобілі Leapmotor незабаром почнуть продавати в Європі. Компанія з Ханчжоу створила спільне підприємство з…

2 дні тому

Огляд світових подій (з 12 по 17 травня)

1. Блінкен: «Ви не самі — за вами стоїть глобальна коаліція» Візит Блінкена Київ, Україна…

2 дні тому

Як вітаються слони

Люди можуть вітати одне одного по-різному. Можна сказати «привіт», потиснути руку, обійняти, поцілувати в щоку…

2 дні тому

Переможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку

Святковий обід для переможниці Вестмінстерського дог-шоу влаштували в ресторані в Нью-Йорку. Мініатюрний пудель із кличкою…

2 дні тому

Сильний шторм налетів на Техас: четверо загиблих

Щонайменше чотири людини втратило життя внаслідок сильного шторму, що налетів на Х'юстон. Принаймні двох загиблих…

2 дні тому

Поліція очистила кампус Каліфорнійського університету від протестувальників

Поліція затримала кількох пропалестинських активістів, які протестували в Каліфорнійському університеті в Ірвайні. Офіцерів із десяти…

2 дні тому