Позитивні новини

Спортсмен пробіг сім ультрамарафонів заради бабусі, котра підхопила коронавірус

[This post contains advanced video player, click to open the original website]

Сім ультрамарафонів за сім днів пробіг заради бабусі спортсмен Корі Каппеллоні. У червні 98-річна Рут Андрес підхопила коронавірус. Вона живе в будинку для людей похилого віку у Скрентоні, що в Пенсільванії, а її онук — у Вашингтоні.

[Корі Каппеллоні, марафонець]:
«Я телефонував бабусі й з нею розмовляв. А потім помітив, що їй дедалі гірше. Вона боялася, що більше нас не побачить. Відвідування заборонили і рідним, і друзям, і бабуся дещо засмутилася».

Корі хотів підняти бабусі настрій, і подруга порадила йому пробігти до Скрентона. До епідемії спортсмен готувався до ультрамарафону, який мав пройти в березні. Забіг скасували, але Корі, як і раніше, був у гарній формі.

[Корі Каппеллоні, марафонець]:
«Ви знаєте, що це 350 кілометрів. Це велика відстань. Найбільше, скільки я пробігав, це 250 кілометрів, під час ультрамарафону в Сахарі».

Шестиденний Марафон де Сабль у Марокко був для Корі найвиснажливішим, але забіг до Скрентона став ще важчим. Шостого дня спортсмен зовсім занепав духом і, здавалося, знесилився. Але тут прийшла добра новина — бабуся одужала. У бігуна відкрилося друге дихання.

[Корі Каппеллоні, марафонець]:
«Є люди, які проклали для нас шлях. Усе, що ми маємо, з’явилося завдяки їм. Вони йшли на жертви, а зараз стали вразливими, самотніми й наляканими. Тому для мене це спосіб повернути борг людям, які нам допомогли».

Корі фінішував біля будинку для людей похилого віку. Побачитися з бабусею поки не можна, але спортсмен надіється обійняти її вже найближчим часом.

Під час забігу Корі зібрав 24 тисячі доларів. Вони підуть на купівлю смартфонів і планшетів для літніх людей, які через епідемію відмежовані від своїх близьких.

Leave a Comment

Останні записи

Їдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війну

Коли на тлі війни в Судані почався голод, сім'я Ліни, щоб вижити, вдалася до крайніх…

2 дні тому

У центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантів

Ірландська поліція демонтувала наметове містечко нелегалів, яке розросталося в центрі Дубліна протягом року. Загалом поряд…

2 дні тому

Огляд світових подій (з 28 квітня по 3 травня)

1. Град з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негоди Природні катаклізми…

2 дні тому

Китайські компанії здешевлюють електромобілі в боротьбі за ринок

90-дюймовий екран нижче від капота та музика для пішоходів — такими й подібними до них…

2 дні тому

У Тбілісі посилюються протести проти закону про іноагентів

Тисячі грузинів заблокували найважливішу транспортну розв'язку в Тбілісі. Тут посилюються протести проти спірного законопроєкту «Про…

2 дні тому

Поліція зачищає від демонстрантів кампуси американських університетів

Тільки недавно поліція знищила пропалестинський табір у кампусі Колумбійського університету в Нью-Йорку, а вже в…

2 дні тому