20.12.2024
Телеканал NTD

IFA у Берліні: Electrolux показала «розумну» та енергоощадну кухню

IFA у Берліні: Electrolux показала «розумну» та енергоощадну кухню

Це «розумна» кухня бренду AEG, яку показали ​​на міжнародній виставці технологій IFA в Берліні. Компанія Electrolux..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Це «розумна» кухня бренду AEG, яку показали ​​на міжнародній виставці технологій IFA в Берліні.

Компанія Electrolux заявляє, що ця кухня — найкраща в її історії. Інновації запровадили буквально в усе: духовки, варильні панелі, витяжки, холодильники та посудомийні машини.

Нову лінійку також оснащено сенсорним дисплеєм CookSmart з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, який проводить користувачів через кожний етап приготування їжі.

[Томас Гарднер, представник Electrolux Group]:

«Незалежно від того, що ви готуєте — смажите яєчню, печете багет або балуєте себе подвійним еспресо — досвід, який ви здобудете, буде дуже зрозумілим. Адже все це буде зроблено через нашу взаємпов’язану екосистему інтерфейсів, яку зазвичай називають CookSmart Touch».

AI TasteAssist — це новітня функція, яку розробили, щоб допомогти споживачам максимально ефективно використовувати свою духовку.

[Крістофер Дункан, представник Electrolux Group]:

«Завдяки AI TasteAssist ми не переводимо рецепти в налаштування духовки, але оптимізуємо налаштування, щоб отримати смачніші та корисніші результати».

Компанія також заявляє, що вона пішла ще далі в економії ресурсів без шкоди для продуктивності.

[Крістофер Дункан, представник Electrolux Group]:

«Ми не лише оновили всі наші серії EcoLine до найкращої у своєму класі енергоефективності, а й додали екологічні поради, які допомагають споживачам економити енергію та гроші. Насправді, коли споживачі дотримуються порад, вони можуть заощадити до 50 % енергії на наших витяжках та в середньому 30 % на всіх приладах».

Також на виставці IFA демонструють новітні пральні та мийні пристрої марки Electrolux.

Загалом на IFA цього року буде більш як 1800 експонентів. Очікують, що виставку відвідає близько 182 тисяч осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

IFA у Берліні: Electrolux показала «розумну» та енергоощадну кухню«Розумні» окуляри показали, на що найчастіше дивляться покупці нерухомостіУ Японії розробили прилад, який запобігає тепловому ударовіНАСА повідомило, як поверне астронавтів, що застрягли на орбітіНовий наноматеріал допоможе виявляти майже невидимі відбитки пальцівДля норвезького олімпійського чемпіона розробили суперкросівкиРуїни давньоримської пральні виявили під час будівельних робіт поруч із ВатиканомЦілющі клітини організму зможуть лікувати аутоімунні захворюванняЧому найбільший айсберг у світі вже кілька місяців обертаєтьсяДосягнувши Місяця, Індія звертає свій погляд на Сонце

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: