18.05.2024
Телеканал NTD

Відомий китайський актор пожертвував славою заради своєї віри

Відомий китайський актор пожертвував славою заради своєї віри

У 90-тих роках минулого століття Раян Цзян був популярним у Китаї актором. Але він відмовився від..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

У 90-тих роках минулого століття Раян Цзян був популярним у Китаї актором. Але він відмовився від кар’єри заради своєї віри.

А недавно він знявся в новому фільмі «Повернення до витоку». Уже в США. Сюжет частково ґрунтується на подіях його власного життя.

[Раян Цзян, актор]:
«Для актора найскладніше — бути терплячим і чекати свого шансу».

У Китаї Раян знімався у фільмах і серіалах. У 1998-му зіграв одного з принців у популярному телесеріалі «Династія Юнчжен». Кар’єра йшла вгору.

[Раян Цзян, актор]:

«Найзахопливіше — переживати всілякі емоції, пробувати різні стилі життя».

Стати актором Раян вирішив ще за малих літ. Відтоді йшов до своєї мрії. Але ставши відомим, зрозумів, що йому чогось бракує в житті.

У 1998 він зацікавився духовно-оздоровчою практикою вдосконалення Фалуньгун, яка ґрунтується на принципах істина, доброта, терпіння. Відтоді його життя набуло сенсу.

[Раян Цзян, актор]:
«До цього я завжди шукав сенс буття. Ця книга відповіла на всі мої запитання».

Та в липні 1999 року китайська компартія почала репресувати десятки мільйонів практикувальників Фалуньгун у всьому КНР. Людей незаконно запроторювали до тюрем, де змушували зректися своїх духовних переконань.

Раян постав перед непростим вибором: віра чи кар’єра.

[Раян Цзян, актор]:
«До мене підійшов режисер і продюсери фільму. Вони хотіли, аби я пообіцяв, що більше не займатимуся Фалуньгун, а також щоб я засвідчив, що не є практикувальниким, своїм підписом».

І Раян зробив вибір — виїхав за кордон. Лише через 17 років він знову повернувся до акторської діяльності. У Нью-Йорку.

[Раян Цзян, актор]:
«Сподіваюся, що завдяки фільму “Повернення до витоку” зможу продовжити акторську кар’єру й працювати над фільмами, які містять правильні принципи, важливі принципи».

Фільм уже здобув кілька нагород у різних країнах. А Раян про свій вибір жодного разу не пошкодував.
Коротке посилання на цю сторінку:

Відомий китайський актор пожертвував славою заради своєї віриОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуАвстралію «вразив» смертний вирок для австралійського блогера в КитаїСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюГонконг посилив закон про нацбезпекуУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у Китаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: