[This post contains advanced video player, click to open the original website]
Утім, у кадр потрапили не всі урочистості. Наприклад, немає вечері на честь коронації. А на ній подавали спеціально створену для монархині страву. Так звану «курку коронації».
У цій кулінарній школі в Лондоні гордо показують усе оригінальне меню.
[Лоїк Мальфе, директор школи]:
«Отже, щоб зробити ідеальну “курку коронації”, треба взяти за основу оригінальний рецепт. Додати червоне вино, цибулю, воду й карі. І це справді створює смак».
Також потрібно додати трохи солодкого.
[Лоїк Мальфе, директор школи]:
«Найімовірніше, вони докладали абрикоси. Ми додамо трохи чогось на кшталт абрикосового варення. Ще можемо доповнити кокосами чи родзинками. Це створить приємний смак».
Цьому рецептові майже 70 років. І його навряд чи можна назвати високою кухнею. Тоді курку подавали з рисом басматі. Але тепер страву адаптували до сучасних уподобань.
Цього року святкуватимуть 70-річчя коронації Єлизавети ІІ.
Тим часом у Лондоні проводять конкурс на найкращий пудинг до платинового ювілею королеви. Змагання організували дві великі бакалійні крамниці.
Коли на тлі війни в Судані почався голод, сім'я Ліни, щоб вижити, вдалася до крайніх…
Ірландська поліція демонтувала наметове містечко нелегалів, яке розросталося в центрі Дубліна протягом року. Загалом поряд…
1. Град з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негоди Природні катаклізми…
90-дюймовий екран нижче від капота та музика для пішоходів — такими й подібними до них…
Тисячі грузинів заблокували найважливішу транспортну розв'язку в Тбілісі. Тут посилюються протести проти спірного законопроєкту «Про…
Тільки недавно поліція знищила пропалестинський табір у кампусі Колумбійського університету в Нью-Йорку, а вже в…
Leave a Comment