[This post contains advanced video player, click to open the original website]
Єгипетський ресторатор готує національну страву фесих, але інакше, ніж заведено. Фесих — це солона риба кефаль. Зазвичай її їдять із вареними яйцями, зеленою цибулею та листям салату. Причому лише навесні під час свята.
Але в ресторані в Мансурі тепер щодня подають фесих у вигляді бургера, укритого 24-каратним сусальним золотом.
[гість ресторану]:
«Мені не подобається запах фесиха, і його потім не позбутися. Але тут його готують як гамбургер. І це смачно».[гість ресторану]:
«Фесих — популярна страва. Вона асоціюється із сімейними гуляннями, але не з такими умовами, не з рестораном і не з гамбургером. Але це чудова ідея».
Власник ресторану каже, що просто хоче популяризувати національну страву фесих. Золота фольга підкреслює її цінність.
Один бургер коштує від чотирьох до восьми доларів.
Коли на тлі війни в Судані почався голод, сім'я Ліни, щоб вижити, вдалася до крайніх…
Ірландська поліція демонтувала наметове містечко нелегалів, яке розросталося в центрі Дубліна протягом року. Загалом поряд…
1. Град з куряче яйце, снігопади й торнадо: провінції Китаю потерпають від негоди Природні катаклізми…
90-дюймовий екран нижче від капота та музика для пішоходів — такими й подібними до них…
Тисячі грузинів заблокували найважливішу транспортну розв'язку в Тбілісі. Тут посилюються протести проти спірного законопроєкту «Про…
Тільки недавно поліція знищила пропалестинський табір у кампусі Колумбійського університету в Нью-Йорку, а вже в…
Leave a Comment