[This post contains advanced video player, click to open the original website]
У Франції нагородили найкращих шеф-кухарів світу. Тут завершився престижний міжнародний конкурс «Bocuse d’Or», який перекладається як «Золотий Бокюз». Це як Олімпійські ігри, але тільки в кулінарії. Проводять раз на два роки.
Цього разу перше місце посіла команда Франції.
[Даві Тіссо, голова французької команди]:
«Чудово, відмінний досвід. Ми брали участь із задоволенням і радістю, без краплі страждань».[Крістіан Тетедуа, шеф-кухар]:
«Ми дуже щасливі, бо Франція показала, що вона центр креативності. Й наша, й інші команди продемонстрували еволюцію нашої професії».
На другому місці — Данія, а на третьому — Норвегія.
Судді оцінювали аромат страв, оригінальність, а також презентацію. Цього разу додали нову номінацію — «Соціальна залученість у гастрономічній сфері».
Конкурс у 1987 році заснував відомий французький шеф-кухар Поль Бокюз. Відтоді Франція перемагала в ньому вже вісім разів.
Кожного буднього дня семирічний боснієць Махір іде до школи. І водночас він точно знає: на…
Столицю Греції накрила пилова буря із Сахари. Якість повітря в Афінах на небезпечному рівні вже…
1. Зброя для України вже в дорозі: Байден підписав законопроєкт про допомогу Допомогу ухвалено Вашингтон,…
34-річний Жоель Буено каже, що плакав від радості, коли його вперше відвідали собаки-терапевти Віда та…
У Гаїті сформували перехідну президентську раду. Тимчасовим прем'єр-міністром став міністр економіки Мішель Патрік Буавер. Він…
Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес заявив, що не виконуватиме службові обов'язки до кінця тижня. Він хоче…
Leave a Comment