Суспільство

Золото, попкорн і кольоровий сніг: як пропонують прикрашати новорічні ялинки

[This post contains advanced video player, click to open the original website]

Золота багато не буває. Схоже, таким правилом керувалися творці ось цієї новорічної ялинки, яку встановили в одному з універмагів Лондона.

[Джейсон Біллінгс-Крей, представник універмагу]:
«Вона має досить сучасний і дуже гламурний вигляд. Таке дерево відмінно впишеться в більшість сучасних квартир. Гадаю, що воно підійде всім, хто любить розкішний стиль на Різдво».

У столиці Великої Британії повним ходом готуються до Різдва. І бачення, як слід оформити святкове дерево, дизайнери мають дуже різне, іноді навіть протилежне.

Ця ялинка — уже в іншому універмазі — навпаки, сама практичність. Як іграшки на ній висять мініатюрні пляшечки кетчупу, кекси, льодяники та попкорн.

[Елеонора Грегорі, представниця універмагу]:
«Два чи три роки тому виникла тенденція поєднувати різні стилі. Необов’язково дотримуватися двох чи трьох кольорів, як можна побачити на традиційних червоних, зелених і золотих деревах. Можна використовувати багато прикрас, які показують хобі власника й мікротренди в суспільстві».

Та попри нові віяння, незмінно популярною темою залишається сніговий ліс. Цього разу до біло-сріблястих тонів додали й ніжну різнокольорову палітру.

[Джейсон Біллінгс-Крей, представник універмагу]:
«Ми подивилися на сніг по-новому. Замість того щоб зображати його як нудну білу ковдру, ми використали нові кольори. Маємо рожевий, фіолетовий, бузковий, блакитний та ніжно-зелений. Вони підкреслюють білий колір і відтворюють переливи».

Такі модні дерева коштують недешево. Вартість однієї прикраси від 8 до 16 доларів США. А ціна повністю вбраної ялинки може перевищити 1300 доларів.

Утім, продавці й експерти впевнені, що цього року покупці можуть собі це дозволити, бо за час пандемії чимало хто зміг заощадити. До того ж багатьом дуже важливо створити вдома святкову й затишну атмосферу.

[Джессіка Гаррелл, блогерка]:
«Стільки заходів скасовано, зокрема святкових. А це ж кінець року, велика подія, усі цьому раді. З іншого боку, Різдво — це домашнє свято, тому гадаю, що люди викладатимуться на всі сто».

Сектор роздрібної торгівлі у Великій Британії дуже постраждав від пандемії. Під час другого карантину багато торгових центрів закрили. Але різдвяні товари, як і раніше, можна придбати в інтернет-магазинах.

Leave a Comment

Останні записи

Артефакти з «Британських Помпеїв» показали на виставці в Англії

3000 років тому в цьому горщику готували кашу з олениною. Її залишки виявили на стінках…

18 хв. тому

Виснажлива спека заважає філіппінським школярам здобувати знання

На тлі феномену Ель-Ніньйо, що почався в березні, спека на Філіппінах б'є рекорди. У деяких…

1 годину тому

15 000 шоколадок із талісманом Олімпіади-2024 зроблять у Парижі

Талісмани Олімпіади-2024 тепер можна не лише побачити, а й скуштувати на смак. Відомий паризький шоколатьє…

2 години тому

Філіппіни звинувачують Китай у нападі на їхні судна в Південнокитайському морі

Філіппіни звинувачують Китай в ескалації напруженості в Південнокитайському морі. Так, два судна філіппінської берегової охорони…

3 години тому

У Кенії зростає кількість жертв повеней

У Кенії зростає кількість жертв повеней. Ще 48 людей загинули, 84 зникли безвісти після стихійного…

4 години тому

У Гаїті обрали голову перехідної ради та поміняли прем’єра

У Гаїті, яка переживає велику кризу, призначили голову перехідної президентської ради. Посаду зайняв ексголова Сенату…

5 години тому