Культура і розваги

Тайванцям пропонують оглядові польоти до інших країн

[This post contains advanced video player, click to open the original website]

У Міжнародному аеропорту «Таоюань» 120 пасажирів проходять реєстрацію на «рейс у нікуди». Це оглядовий політ над корейським островом Чеджудо. Його організувала місцева авіакомпанія. Так вона хоче підтримати пілотів і тих, хто звик часто бувати за кордоном, але тепер через пандемію сидить удома.

[пасажирка]:
«Як на мене, це буде дуже цікаво. Через пандемію ми можемо зробити лише вигадану подорож. Про такі поїздки я вже чула. Цього разу заплановано політ до острова Чеджудо, тому я захотіла полетіти».

[пасажирка]:
«Мені здається, що я вже дуже давно не була за кордоном. Тож цей захід особливий. Вигідна угода».

Після реєстрації пасажирам пропонують вбратися в традиційний корейський одяг і сфотографуватися. Разом із ними позують і співробітники авіакомпанії. Для фотосесії підготували плакат із написом «Південна Корея сумує за вами». Також серед пасажирів розігрують спеціальні призи.

За даними Асоціації азійсько-тихоокеанських авіаліній, під час пандемії міжнародних рейсів поменшало на 97,5 %. Багато людей сумує за польотами за кордон. Деякі авіакомпанії, зокрема тайванські та японські, організовують оглядові рейси.

Тайванський авіалайнер, знизивши висоту, пролетів над Чеджудо, а потім повернувся до аеропорту. Корейський острів відомий теплим кліматом, гарними пейзажами й пляжами. Зазвичай його щорічно відвідують мільйони відпочивальників.

Leave a Comment

Останні записи

Китайські електромобілі Leapmotor продаватимуть у Європі

Китайські електромобілі Leapmotor незабаром почнуть продавати в Європі. Компанія з Ханчжоу створила спільне підприємство з…

4 години тому

Огляд світових подій (з 12 по 17 травня)

1. Блінкен: «Ви не самі — за вами стоїть глобальна коаліція» Візит Блінкена Київ, Україна…

5 години тому

Як вітаються слони

Люди можуть вітати одне одного по-різному. Можна сказати «привіт», потиснути руку, обійняти, поцілувати в щоку…

5 години тому

Переможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку

Святковий обід для переможниці Вестмінстерського дог-шоу влаштували в ресторані в Нью-Йорку. Мініатюрний пудель із кличкою…

6 години тому

Сильний шторм налетів на Техас: четверо загиблих

Щонайменше чотири людини втратило життя внаслідок сильного шторму, що налетів на Х'юстон. Принаймні двох загиблих…

7 години тому

Поліція очистила кампус Каліфорнійського університету від протестувальників

Поліція затримала кількох пропалестинських активістів, які протестували в Каліфорнійському університеті в Ірвайні. Офіцерів із десяти…

8 години тому