Новини Китаю

Гонконг відкриває кордони з материковим Китаєм й обіцяє 500 тис. безплатних авіаквитків

[This post contains advanced video player, click to open the original website]

Гонконг відкриває кордони з материковим Китаєм. 6 лютого відновлюється робота трьох прикордонних КПП. Про це заявив голова місцевої адміністрації.

Одночасно скасовують правило обов’язкового негативного тесту на COVID, який був потрібний для поїздки, а також наявність вакцинації для всіх, нерезидентів також.

А поки що в місті для мандрівників із материкового Китаю діють суворі обмеження. Ті, хто прибуває до Гонконгу, мають три тижні пробути на обов’язковому карантині. Також проводять інтенсивне тестування.

Тим часом після більш як трьох років жорстких протикоронавірусних обмежень туристична адміністрація острова розпочинає рекламну кампанію, щоб повернути туристів, бізнес та інвесторів.

У межах акції обіцяють роздати 500 тисяч безплатних авіаквитків. Це, починаючи з березня, робитимуть три місцеві перевізники.

[Джек Со, директор аеропорту Гонконгу]:
«Ідея полягає в тому, що пів мільйона квитків охоплять ще більше людей. Той, хто отримає безплатний квиток, зможе приїхати не один, а привезти із собою двох чи трьох друзів або членів сім’ї».

Планують й інші заходи. Так, у барах, ресторанах та готелях обіцяють пропонувати безплатні вітальні напої. Крім того, відвідувачам даруватимуть грошові ваучери, які можна буде використовувати в транспорті, а також у ресторанах, магазинах та на туристичних об’єктах.

Leave a Comment

Останні записи

Китайські електромобілі Leapmotor продаватимуть у Європі

Китайські електромобілі Leapmotor незабаром почнуть продавати в Європі. Компанія з Ханчжоу створила спільне підприємство з…

22 години тому

Огляд світових подій (з 12 по 17 травня)

1. Блінкен: «Ви не самі — за вами стоїть глобальна коаліція» Візит Блінкена Київ, Україна…

23 години тому

Як вітаються слони

Люди можуть вітати одне одного по-різному. Можна сказати «привіт», потиснути руку, обійняти, поцілувати в щоку…

23 години тому

Переможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку

Святковий обід для переможниці Вестмінстерського дог-шоу влаштували в ресторані в Нью-Йорку. Мініатюрний пудель із кличкою…

24 години тому

Сильний шторм налетів на Техас: четверо загиблих

Щонайменше чотири людини втратило життя внаслідок сильного шторму, що налетів на Х'юстон. Принаймні двох загиблих…

1 день тому

Поліція очистила кампус Каліфорнійського університету від протестувальників

Поліція затримала кількох пропалестинських активістів, які протестували в Каліфорнійському університеті в Ірвайні. Офіцерів із десяти…

1 день тому